ULTRADENT VISCOSTAT INDISPENSE KIT

30ML + 20 1.2ML LEGE SPUITJES + 20 METAL DENTO INFUSOR TIPS UP647

20% ferrosulfaat.

Indicaties: Het hemostaticum ViscoStat bevat 20% ferrosulfaat en inerte bindende stoffen in een viskeus-waterige oplossing. Het product bevat gepatenteerd, pyrogeen silicium om de zuuractiviteit te verminderen. Daarmee is het mild voor zowel harde als zachte weefsels.

Toepassingen: Deze hemostatische oplossing is geschikt voor het stelpen van oppervlakkige capillaire bloedingen tijdens verschillende tandheelkundige en mondchirurgische ingrepen. Voorbeelden van dergelijke ingrepen zijn plaatsing van vaste gebitsprotheses, restauratief-operatieve ingrepen, parodontale behandelingen etc. ViscoStat wordt ook aangeraden bij retrograde vullingen, geïmpacteerde hoektanden, gingivectomieën en als 'fixatief' bij pilpotomieën. ViscoStat kan ook worden gebruikt ter voorkoming van lekkage als gevolg van contaminatie met sulcusvloeistof tijdens directe bondingprocedures. Isoleer de weefsels met een Ultrapak-draad die doordrenkt is met een hemostatische oplossing. Pas een stevige lucht-/waterstraal toen.

Voordelen: Zorgt voor grondige hemostase. Krijgt binnen enkele seconden de bloeding onder controle, voor tijdsbesparing aan de stoel. Onovertroffen vriendelijk voor hard en zacht weefsel. Gaat contaminatie met sulcusvloeistof tegen, voor optimale bonding. Vermindert het maken van dure nieuwe afdrukken.

Inhoud: 1 x 30 ml spuit IndiSpense 20 x Metal Dento-Infusor Tips 20 x 1.2 ml lege spuiten

Artikelnummer: MM000428789