ULTRADENT ULTRAPAK CORD NR.000

ZWART, UP9331

Indicaties: Ultrapak-draad is gemaakt van 100% katoen, gebreid in duizenden uiterst kleine lussen die samen lange, in elkaar grijpende ketens vormen. Het unieke gebreide design oefent na het aanbrengen een lichte, naar buiten gerichte kracht uit, doordat de gebreide lussen zich willen openen. Binnen 1-3 minuten treedt optimale weefselretractie op.

Toepassingen: Ultrapak®-draad wordt gebruikt voor snelle weefselretractie voorafgaand aan het maken van afdrukken. Het materiaal kan ook worden gebruikt voor de subgingivale afgifte van ferrosulfaatoplossingen, om de sulcusvloeistof onder controle te houden. Ultrapak®-draad is ontworpen om weefselbehandelingen met de hemostatische middelen ViscoStat®, Astringedent® te ondersteunen. Ook bij conventionele technieken met behulp van aluin, aluminiumchloride, etc. treedt verbetering op bij het gebruik van gebreide Ultrapak-®draden, doordat deze aanzienlijk meer hemostatica kunnen opnemen dan conventionele draden.

Voordelen: De originele gebreide draad. Snelle weefselretractie, duidelijke preparatiegrenzen, hoogwaardige afdrukken. Gemakkelijk te leggen, blijft beter op zijn plaats dan een gedraaide of gevlochten draad. Wordt samengedrukt bij het leggen en zet dan uit voor optimale retractie. Kan niet vastraken in diamanten boor. Heldere kleuren voor gemakkelijk herkennen en verwijderen. Onderste draad in de 'twee draden'-techniek. Anteriorelementen. Dubbele techniek.

Inhoud: Potje bevat 244 cm draad.

Artikelnummer: MM000428730