ULTRADENT OPALUSTRE REFILL

4 X 1.2ML, UP555

Chemische en mechanische abrasieve pasta.

Indicaties: Opalustre is een viskeuze pasta met 6.6% zoutzuur, die microdeeltjes siliciumcarbide bevat. Deze combinatie zorgt voor het chemisch verwijderen van vlekken door behoedzame mechanische abrasie. OpalCups 'latch-type-borstel’-polijstcupjes worden gebruikt met de Opalustre microabrasietechniek om een meer agressieve actie mogelijk te maken en spatten te minimaliseren. De OpalCup afwerkingscupjes worden gebruikt met Opalustre voor het micropolijsten van het pas behandelde glazuuroppervlak. Beide types Opalcups kunnen een beperkt aantal keren in de autoclaaf worden gesteriliseerd.

Toepassingen: Gebruik Opalustre en OpalCups om snel onooglijke gedecalcificeerde glazuurfoutjes te kunnen verwijderen die zich niet dieper dan 0.2 mm in het glazuur bevinden. Abrasieve pasta’s zijn zeer geschikt voor oppervlakkige witte en bruine demineralisatie door vermarmering van het glazuur veroorzaakt door fluorose.

Voordelen: Verwijdert oppervlakkige witte en bruine vlekken. Minimaal invasieve behandeling tegen fluorose. In een directe, gemakkelijke verpakking. Resultaat na een afspraak. Autoclaveerbare OpalCups beperken spatten tot een minimum.

Inhoud: 4 x 1.2 ml spuiten Opalustre

Artikelnummer: MM000407772