ULTRADENT OPALESCENCE OFFICE MINI

KIT UP4759

Cosmetische In-Office bleekgel met 6% H2O2.

Toepassingen: Opalescence Office is een cosmetisch tandenbleeksysteem voor een initiële In-Office behandeling. Het begin van de tandenbleekbehandeling is onder volledige controle en supervisie van de tandarts (in overeenstemming met de Europese cosmetische tandenbleek richtlijn).

Opalescence Office biedt u twee mogelijkheden om te kiezen:Optie 1: In combinatie met het thuisbleeksysteem biedt Opalescence Office u de voordelen en gemakken van beide bleeksystemen. Nadat de bleekbehandeling in de praktijk is begonnen met Opalescence Office geeft u de patiënt instructies de procedure verder thuis te vervolgen met het thuisbleeksysteem. Dit kan gedaan worden met de Opalescence PF in individuele bleeklepels, of met de Opalescence Go voorgevulde trays, totdat het gewenste bleekresultaat bereikt is.Optie 2: Opalescence Office kan ook ingezet worden voor een complete bleekbehandeling in de praktijk van start tot finish om de gewenste bleekresultaten te bereiken. Let hierbij wel realistische resultaten van te voren goed te bespreken met uw patiënt aangezien de mogelijkheid bestaat dat meerdere in-office afspraken nodig zijn de gewenste resultaten te behalen.

Voordelen: Eenvoudig spuit mix systeem, verse gel voor iedere applicatie. Chemische activatie, geen licht nodig. Gepatenteerde PF formule voor een sterker glazuur, verminderde gevoeligheid en cariëspreventie. Paarse kleur voor betere zichtbaarheid en nauwkeurige verwijdering.

Inhoud: 2 x 1.2 ml spuiten Opalescence Office/Activator 5 x Micro 20ga FX Tips 1 x kleurensleutel

Artikelnummer: MM000407738