ULTRADENT ASTRINGEDENT INDISPENSE

30ML, UP686

15.5% ferrosulfaat.

Indicaties: Doorgaans wordt bij gebruik met ViscoStat en Astringedent de voorkeur gegeven aan de Metal Dento-Infusor tip in plaats van de plastic Blue Mini Dento-Infusor Tip. ViscoStat is viskeuzer van samenstelling, dus hij stroomt minder goed door de plastic tip. Probeer eventueel de plastic Dento-Infusor Tips als u te maken heeft met pas genezen epitheliaal weefsel, aangezien het zachtere uiteinde van deze tip minder schade oplevert.

Toepassingen: Zeer aan te raden. Effectief en gemakkelijk voor het beperken van bloedingen, voor weefselbehandeling en bij pulpotomieën. Astringedent is zeer geschikt voor het stelpen van oppervlakkige capillaire bloedingen tijdens verschillende tandheelkundige en mondchirurgische ingrepen. Voorbeelden van dergelijke ingrepen zijn plaatsing van vaste gebitsprotheses, restauratief-operatieve ingrepen, parodontale behandelingen etc. Astringedent wordt ook aangeraden bij retrograde vullingen, geïmpacteerde hoektanden, gingivectomieën en als 'fixatief' bij pulpotomieën. Astringedent kan ook worden gebruikt ter voorkoming van lekkage als gevolg van contaminatie met sulcusvloeistof tijdens directe bondingprocedures. Isoleer de weefsels met een Ultrapak-draad die doordrenkt is met een hemostatische oplossing. Pas een stevige lucht-/waterstraal toe.

Voordelen: Bekend als het 'klassieke' hemostatische middel. Krijgt binnen enkele seconden de bloeding onder controle. Gaat contaminatie met sulcusvloeistof tegen, voor optimale bonding. Vermindert het maken van dure nieuwe afdrukken.

Inhoud: Astringedent IndiSpense Syringe 30 ml

Artikelnummer: MM000428794