KURARAY TEETHMATE DESENSITIZER

POEDER 6 GRAM, NR.1216EU

De natuurlijke oplossing voor de behandeling van gevoelige tanden.

Teethmate™ Desensitizer behandelt gevoelige tanden niet alleen effectief en duurzaam maar voor het eerst ook op een natuurlijke manier. Het product is ontworpen om hydroxyapatiet (HAp) te aan te maken. Het hydroxyapatiet wordt precies daar gevormd waar het nodig is om de dentinetubuli en barstjes in het glazuur af te sluiten. Als natuurlijk product is het weefselvriendelijk en kan het in alle veiligheid worden gebruikt.

Voor dentine. Voor glazuur. Voor geprepareerde tanden.

Twee flesjes vormen de oplossing: Teethmate™ Desensitizer bestaat uit een poeder en een vloeistof, die worden gemengd im HAp te vormen. Het kan worden gebruikt om blootgelegde, mechanisch bewerkte of geprepareerde dentine onzichtbaar af te dekken. Bij gebruik op een geprepareerde tandstructuur waarop hechtmiddel of cement zal worden aangebracht, tast Teethmate™ Desensitizer de hechtkracht niet aan. Het product kan tevens voor of na het bleken op de tanden van de patiënt worden aangebracht om gevoeligheid van de dentine als gevlog van het bleekmiddel te voorkomen en te behandelen.

Behandeling van door tandenborstelabrasie, gingivale recessie, parodontale aandoeningen en/of zuurerosie blootgestelde dentine.

Behandeling van dentine na mechanische gebitsreiniging, scaling en/of root planning.

Behandeling van het tandoppervlak voor en na een bleekbehandeling

Behandeling van geprepareerde dentine voor vullingen en/of prothetische restauratie

Vormt het sterkste mineraal van het menselijk lichaam.

Teethmate™ Desensitizer vormt een echte HAp-kristallen, die dentinetubuli en barstjes in het glazuur perfect afsluiten. Het nieuwe HAp is onzichtbaar en gedraagt zich net als het eigen hydroxyapatiet van de patiënt. Maar hoe slaagt Teethmate™ Desensitizer erin om HAp te vormen? Dat heeft alles te maken met de juiste verhouding tussen calcium en fosfaat en de juiste pH-waarde, in combinatie met de speciale technologie van Kuraray Noritake.

Inhoud: poeder 6gram

Artikelnummer: MM000407404