GC EVERSTICK STARTERKIT, NR.900819

BATCH:

Glasvezelversterking voor paradontaal spalken.

Indicaties: EverStick®PERIO zijn voorgeïmpregneerde unidirectionele glasvezels voor minimaal invasief en betrouwbaar spalken. Met hun optimale verwerkingseigenschappen en esthetiek vormen ze een dynamisch en rendabel alternatief voor het stabiliseren en vervangen van gebitselementen. Aan het oppervlak bevestigde of intracoronaire spalken. Gecombineerde paradontale spalken en etsbruggen.

Kenmerken en voordelen: Metaalvrije, transparante en esthetische oplossing. Comfortabel voor de patiënt, kan zo worden ontworpen dat het zelfreinigend is, zonder invloed op de kauwfunctie. Kan gereactiveerd worden en is gemakkelijk aan te passen of te herstellen. Uitstekende micromechanische en chemische hechting aan composietmarerialen dankzij de gepatenteerde IPN-structuur. Zo nodig gemakkelijk te verwijderen.

Inhoud: EverStick® Startset 8 cm everStick®C&B 8 cm everStick®PERIO 30 cm² everStick®NET 5 x everStick®POST Ø1.2 5 ml StickRESIN flacon 2 ml G-aenial Universal Flow spuit 1 x StickREFIX D 1 x StickSTEPPER 1 x StickCARRIER

Artikelnummer: MM000408806