DSA BIOCLEAN MENGVERHOUDING 20%

1 LITER (WITTE FLES)

DSA BioClean - de milieuvriendelijke oplossing voor de waterveiligheid van de tandheelkundige unit: Waterlinies voor tandheelkundige eenheden (DUWL's) zijn universeel vatbaar voor microbiële biofilmverontreiniging resulterend in verontreinigd DUWL-uitgangswater. Legionella en andere pathogene bacteriën kunnen uit deze biofilm vrijkomen en vormen bijgevolg een infectieus risico voor zowel tandheelkundige patiënten als personeel. Van bijzonder belang zijn de aandoeningen aan de luchtwegen die bacteriën veroorzaken zoals legionella-, mycobacterium- en pseudomonas-soorten.

Dit is essentieel om te hebben: De waterlinies van tandheelkundige units (DUWL) kunnen worden besmet door microben die afkomstig zijn uit drie verschillende bronnen: Inkomend leidingwater, dat een mogelijke bron van watergedragen bacteriën is. Zuigruggen van orale bacteriën via het tandheelkundige handstuk. Van handen en de operatieomgeving tijdens het vullen en hanteren van de op zichzelf staande waterflessen. Naast membraanfiltratie om de kwaliteit van het inkomende water te waarborgen, is het essentieel om een ​​DUWL-reinigingsplan op zijn plaats te hebben. Waterstofperoxide-bevattende producten en elektrochemisch geactiveerde oplossingen worden als het meest consistent effectief beschouwd.

DSA BioClean: Normaal gesproken worden door anodische oxidatie gegenereerde oplossingen in verband gebracht met natriumhypochloriet (NaOCl), bekend om zijn corrosiviteit, toxiciteit en carcinogeniteit. DSA BioClean is de eerste beschikbare reinigingsoplossing die: Niet-corrosief (pH-neutraal). Niet-toxisch. Niet carcinogeen (geen Trihalomethanen). 100% effectief tegen micro-organismen.

Hoe het werkt: Door middel van een Ecapro®-systeem worden "hypochlorous acid" en "OCL-" gemaakt. Het hypochloorzuur (HOCl, dat elektrisch neutraal is) en hypochlorietionen (OCL-, dat elektrisch negatief is) vormen samen vrije chloor. De oplossing is pH-neutraal en zorgt voor een grondige desinfectie. De pH-neutraliteit voorkomt dat organisch materiaal transmuteert in trihalomethanen.

Inhoud: 1 liter

Artikelnummer: MM000412087