CAVEX BITE&WHITE ABC-MASTERKIT

BW090

Cavex heeft het unieke ABC-bleeksysteem ontwikkeld, waarbij AB&C staan voor 'Activeren', 'Bleken' en Conditioneren'.

Met deze 3 simpele stappen zorgt de Cavex Bite&White ABC Masterkit voor een zeer effectieve, veilige en vooral pijnloze bleekbehandeling. De ABC Masterkit onderscheidt zich door een professionele verpakking met duidelijke instructies.

De spuitjes zitten in een losse tray, zodat niet de hele kit in de koelkast bewaard hoeft te worden. De 3 x 3ml bleekgel is voldoende voor een behandelijk van 15 dagen. Is de patiënt eerder al tevreden, dan kunnen de hersluitbare spuitjes gebruikt worden om later een touch-up mee te doen.

Activeren met StainLess

Reinig de tanden grondig met Cavex Bite&White StainLess. Bovendien verhoogt de pasta de zuurgraad in de mond, waardoor de whitening gel beter werkt.

Bleken met bleekgel

De bleekgel bevat 16% carbamideperoxide dat gelijk staat aan 6% waterstofperoxide. Breng voor ieder element speldenknopjes met gel aan in het bitje. Houd het bitje met bleekgel 30 tot 60 minuten in de mond en behaal veilig en snel optimaal bleekresultaat. Cavex bleekgel is bewezen effectief.

Conditioneren met Exsense

Na het bleken volgt de nazorg in de vorm van Cavex Bite&White ExSense. Houd het bitje met de conditionerende gel 5-10 minuten in de mond. Dezeee remineraliseert de tanden, vult de tubili en micro-cracks en voorkomt daardoor gevoeligheid.

Productkenmerken

Een complete bleekbehandeling onder de supervisie van de tandarts

Maximaal resultaat met minimale gevoeligheid

Professionele verpakking met duidelijke instructies

3 x 3ml bleekgel is voldoende voor 15 dagen bleken

Tanden blijven 2.5 tot 3 jaar witter

Inhoud:

1x Cavex Bite&White StainLess, 35ml

1x Cavex Bite&White refill, 3 x 3ml

1x Cavex Bite&White ExSense, 42ml

1x bewaardoosje

1x kleurenstaal

1x gebruiksaanwijzing

Artikelnummer: MM000407801